Jyderup-Live

hvem kan du møde på Jyderup-live

 • Billede af Ærke Mageren

  Ærke Mageren - Menneske, Troldmand

  Magi er overalt omkring os, den binder vores sande væsen sammen med vores kød og blod. Dog med tiden kræver magien sin pris, specielt hvis man udforsker den dybe og mystiske magi... og det må man sige vores ærke mager har.

  Ikke meget vides om hans fortid, ja faktisk er der kun få som ved hvad han hedder, og sandheden sagt er det muligt at han ikke selv husker sit navn længere. magien har taget sin pris med renter.
  Kun Aziz kender mere til hans historie, så måske det er værd at snakke med ham hvis man ellers tør.

  Hvis man spørger folk som ikke kender ham... og nok også dem som kender ham, vil de nok sige han er gal, men at hans viden og evner bestemt ikke er til at spøge med og en ting er helt sikkert, et direkte spørgsmål giver sjældent en direkte svar.

 • Aziz - Menneske, Assassin

  Syd på der boede en lille dreng ved navn Aziz med hans forældre som solgte oliven.
  De var bønder og Aziz havde en pony som han var glad for.
  De havde også en nabo som solgte korn men han fik ikke så mange kunder som Aziz's forældre. En dag så blev han så misundelig at han hyret nogle leje morder som dræbte Aziz's forældre og hans pony. Aziz så det hus han voksede op i blev brandt ned til grunden fra et skjulested og han løb væk i tåre.
  Efter 2 dage fandt han en stor by han gik ind i byen og han tiggede om penge og lidt lommetyveri blev det også til, men en dag så stjal han fra den forkerte mand. Manden vente sig om og kiggede på ham. Aziz var i tåre og han græd men sagde ikke en lyd manden sagde, "tag mine penge og kom med mig og få lidt at spise". Aziz nikkede og gik med ham til et stort rundt hus de gik inden for og der var et stort billede af en slange og han så at det ikke var en hvem som helst person, det var lederen af den største snige morder clan i verden. Manden sagde,"jeg vil træne dig til at blive den bedste snige morder verden har set og en dag bliver du måske bedre end mig" Aziz så muligheden og tog den men han vil ikke bare myrde løs, han vil slås for sine forældre og for retfærdighed... men hvis der var mange penge på spil nå ja, man skal vel leve.
  En dag i Aziz 26. leveår sker der noget mærkeligt og han kommer i helvede med en troldmand, en gal troldmand, men der gik år men så er Aziz blevet 32 år gammel og så ham og troldmanden muligheden og troldmanden fik Aziz ud ved hjælp af magi og Aziz løber mod den her djævel og slog ham lige i hovedet med sit våben og han slipper troldmanden fri og de to var et godt makker par der Aziz kom tilbage til sin clan så var der ikke andet en aske og igen løb Aziz og græd af smerte han løb ind i en skov der han har været der i lang tid får han en åbenbaring af en gud som sagde han vil give fred til Aziz men Aziz skal så tjene denne gud Aziz accepter at han vil tjene denne gud.

 • Archimedes - Menneske, Alkymist

  en tosset alkymist. men der har styr på sinde drikke ( nogen gange )

 • Liros Farim - Menneske, Selvudnævnt Leder

 • Lilyana Farim - Menneske, Selvudnævnt Leder

 • Theodan Liljenkrûjs - Menneske, Væbner

 • Dødsvogter - Dødsvogter, Dødsvogter

  Vogt dig for døden, for kommer du til dødsvogteren kan det være det ville være bedre hvis du var forblevet død...

 • Nyx - Heks, Overheks

  Ældste heksesøster, udøver af magi, men især kromutter i Skumlekro. Har respekt for (næsten) alle racer og trosretninger, men dyrker selv "Den store moder, som bringer alt liv til naturen, verden og den skabninger!

 • Gry Estrid Svendsdatter - Menneske (heks), Kong Svends rådgiver (og datter)

  Nyx's enæggede tvillingesøster, resultatet af deres moders ene nat med danerkongen. Nyx er den ældste, som moderen tog med sig til vildmarken og opdrog i den urgamle tro på Den store moder og de ligeså gamle heksekunster i det godes tjeneste, hvor i mod Gry blev hos kongen og er opdraget i kristentro, men i hemmelighed hele tiden har været i telepatisk kontakt med sin mor og sin tvillingesøster. Hendes evner holdes hemmeligt ved hoffet, men hendes fader benytter sig af den ekstra rådgivning hun kan yde og holder derfor hånden over hende i forhold til klerikatet, som ser skævt til denne "farlige frilledatter". Gry selv ved at hendes magiske evner er så stærke, at hun ikke frygter våben og derfor altid rejser alene, uden hird!

 • Trogg - Troll, Bersærk/Kriger

  Stor som en trold, grim som en Ork, lettere shamanisk afstamning, er tidligere i sit liv blevet bidt af en vampyr.

 • Drago - Elver, Kriger

  drago er en vandrende kriger der kender til omverden og mange lande og deres kulture men han er meget hemmeligheds fuld om sin historie men er generelt venlig og god sindet selvom han ser sig selv som selskab nok

 • Umbra - Skygge, Magiker

  Umbra er en hurtig og listigt væsen, kan best lide mørke og er god til magi. Historie. det hele begyndte ved andgrebet på lumen slottet. Eques Niger var med sin hær gået til angrab på lumen slottet (lysets slot), der blev en hår kamp men til sidt døde Eques Niger, men hans hær kæmpede vidrer, de havede næsten våndet. Men da Paladin Lucis gik i kamp forbandet han helle hæren til skygger. Efter tog Equeses rådgiver Umbra over som nu er leder over skyggerne, Nu er deres eneste mål at fordrive alt lys i hele verden og hævner sig over Paladin Lucis forbandelse.

 • Træbjørn - Menneske, Magiker

  intelligent og leder type, er medlem af landevejs-vogterne.

 • Billede af Trinitius

  Trinitius - Heks, Magiker

  Driver Skumlekroen sammen med sine heksesøstre. Slår gerne en handel af. Værdsætter høflige folk, tolererer ikke kamp i Kroen, men sætter gerne "gange i gaden" andensteds.

 • Ridder Augustinus Oxenskiold den Fromme af Isøre - Menneske, Kriger (indtil videre)

  Ridder Augustinus er den nye borgherre på Ulvsborg. Eller det er han i hvert fald, så snart papirerne går igennem. Han går meget op i at indkræve skatter til kongen, og har arbejdet sammen med nogle dygtige landevejsfolk omkring den opgave.

 • Den halvsure dværg - Dværg, den bedste

  Den halv sure dværg er en dværg. Som ofte er små sur og gnaven. Han har forladt (eller er blevet sendt væk?) sine elskede bjerge for at søge guld i og omkring Ulvsborgen. Han hænger gerne ud i div. kroer for at finde på måde at finde/tjene guld.

 • Valter - Hobbit, den bedste

  Hobbitten Valter er ofte sulten og hænger gerne i skumlekroen. Her er han ikke bange for at give en hånd med, så sult og tørst kan holdes på god afstand.

 • Billede af Celeris

  Celeris - Sortelver, Magiker

  Dronning Celeris er dronning af sortelverne. Hun er født og opvokset i underverdenen, nok ser hun ung ud men hun er er en erfarne dronning, specielt erfaren ud sortmagi og ondskab. Medlem af Magiens Tårn.

 • Billede af Vigga

  Vigga - Elver, Magiker

  Forældreløs elver, som en af heksesøstrene har taget til sig og o fostret i krone, også med øje for den hjælp en sådan elsker kan yde i en travl kro.

 • Gamo Ujisato - Menneske, Samurai

  Samuraien er en japansk kriger, som er taget på rejse ud i verden. Han har forvildet sig mod det kolde nord, og har langt vejen forbi Ulvsborgen, hvor han søger allierede. Samuraien er en meget barsk og udholdende kriger.

 • Eske - asetroene

 • -

 • Ridder Augustinus Oxenskiold Den Fromme af Isøre - Menneske, Kriger

  Rider Augustinus er sendt af kongen, for at være borgherre på Ulvsborg. Han vil skabe fred med alle tilgængelige midler.

 • Jarvan - Menneske, Kristne / Kristen

  Loyal vagt. Brun læder torso (rustning) sort trøje og bukser rød kappe sort hjelm Våben: Sværd / Skjold eller Naginata (stjålet fra dræbt elver)